side-area-logo

Sælg Dit Ur

Vi sælger meget gerne dit ur på kommission

Der er mange fordele ved at sælge ur igennem en professionel, hvor det bl.a. skaber tryghed for køber, såvel som sælger.

For køber betyder det professionel vejledning, og den lovmæssige reklamationsret, inkl. returret. For Sælger at uret promoveres på en bred vifte af salgsplatforme, og herved at købergruppen udvides markant. Desuden at der tages professionelle billeder af uret, hvilket vil får det til at stå frem blandt konkurrenter. Også her gør vi forsigtigt opmærksom at det ikke er alle ure vi tager ind, da vi ønsker at sælge dit ur med personligt præg.

Detaljerne for kommissionssalget afklares fra gang til gang, hvor urets alder, stand, servicehistorik og pris har indflydelse. I udgangspunktet er prisen for kommissionssalg 10% af urets pris.   

Unique Watches tager gerne dit ur i bytte, som en del af en handel. Ligeledes vurderer vi også gerne dit ur med henblik på at købe dit bedre brugte ur. Vær dog opmærksom på, at Unique Watches, som navnet siger, forhandler ure med hjertet, hvorfor det ikke er alt vi tager ind.

For at kunne vurdere dit ur, skal vi blot have beskrivelse, information og billeder af dit ur.