side-area-logo

Kære Unique Watches klubmedlem

Unique-Watches teamet er fast besluttet på at fastholde urene i centrum, og bidrage aktivt og målrettet til den stigende urinteresse gennem en styrkelse af ur-relationerne.

Unique Watches har netop været med til at starte en i en interviewrække, og har til hensigt at gøre mere i den retning. Det er vores hensigt at sætte urkøberen/ur-interesserede i centrum ved at nedbryde barrierene imellem de gode danske forhandlere, ved at åbne op for egne tanker, og give købere gode råd ukritisk overfor egen forretningsambitioner.

Teamet vil desuden påbegynde en række ur-anmeldelser, der vil have til formål at bidrage til en historisk indsigt, og samtidigt hvad hjertet indeholder i forhold til de enkelte ure. Samtidigt har teamet et ønske om at styrke det sociale element i den eksklusive klub, hvor vi blandt andet vil hylde urene via en wall of watches, hvor købernes wrist shots postes. Vi ser frem til at dele urenes glæder med jer.

Ur-hilsen

Unique Watches Teamet

Wall of Watches

Her kan du se de andre medlemmers Wristshots af ure købt hos Unique Watches til inspiration. Hvis du kunne tænke dig at vise dit ur her på vores lukkede Wristshot Wall, er du meget velkommen til at sende os et billede.

Unique Watches Eksklusiv Club

Unique Watches ApS introducerer et Eksklusiv Club medlemsskab, som du kan blive medlem af.

Som medlem af Unique Watches Eksklusiv Club vil du få en masse fordele. Disse inkluderer blandt andet rabat på udvalgte eksklusive ure og tilbehør, mulighed for reservation af ure før de bliver annonceret, invitationer til private GTG arrangementer, nyhedsbreve og meget mere.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen!

Log på Unique Watches Exclusive Club ved at trykke på UW Logoet

Hvis du har glemt din kode, kan du forespørge på en ny ved at bruge kontaktformularen.

UW LOGO